Via het gratis abonnement dat u van Advison krijgt voor het gebruik van de speciale app, maakt u ook uw eigen offertes en verkoopfacturen. Hierboven ziet u een verkoopfactuur zoals u die zelf heeft gemaakt. Deze wordt opgeslagen in de administratie die Advison voor u voert.

U kunt het moment en de inhoud van de verkoopfacturen zelf bepalen. En Advison zorgt dat deze op de juiste plek in uw administratie staan. En hetzelfde kunt u doen voor uw offertes.

 

Er zijn diverse indelingen van facturen waaruit u kunt kiezen. Er zit dus altijd een factuur-opmaak bij die bij uw onderneming past. Met uw eigen bedrijfslogo. Dus een professionele uitstraling. De factuur voldoet aan alle wettelijke eisen. En volledige geïntegreerd in uw financiële administratie.

 

Zo heeft u de volledig regie over welke offertes en verkoopfacturen u aan uw klant stuurt. U gebruikt daarvoor overzichtelijke software via uw tablet, laptop of desktop. Voor de beveiligde toegang tot deze software ontvangt u van ons een toegangscode en wachtwoord.